Styremeldinger

Khon Norway ser fremover

Da «Helseordningen,» som var den store saken Khon Norway arbeidet med i 2016, ikke lot seg gjennomføre, ble det litt stille omkring foreningen og man hørte ikke så mye til den. Mange snakket om at den muligens var nedlagt, men den gang ei.
Khon Norway ser fremover
Årsmøtet i februar 2017 ga et tydelig svar at vi ville leve og ga oss nye engasjementer til å fortsette.
Årsmøtet ga oss også noen nye gode ressurspersoner som vil styrke Khon Norway.
Det første Khon Norway gjorde etter årsmøtet, var å lage en «Flyer» og medlemmene er i disse dager ute og setter opp egnede oppbevarings bokser for disse. Det tegnet seg også 10 nye medlemmer denne uken.

Den første store saken i vårt arbeide er uten tvil varslede endringer i etterlattepensjonen. Den er ute på høring og alle kan sende inn sitt utkast. Khon Norway vil også komme med sitt og har i denne forbindelse sendt ut sitt høringsforslag til sine medlemmer.
Høringsforslaget kan leses i sin helhet på websiden til Khon Norway.

Den nye satsingen til Khon Norway, gjorde det også klart at Websiden måtte komme mer frem i lyset. Webmasteren har gjort endel endringer og er nå igang med en oppdatering av siden. En del forsvinner og noe blir nytt.
Spesielt har forsiden fått et nytt ansikt og det skal bli lettere å finne frem på sidene.
Websiden er fremdeles under utbedring, men er på nettet og hvis man ønsker å ta en titt, er webadressen som før: http://www.khon-norway.com

Legg igjen en kommentar