Medlemmenes egen spalte

 

 

Medlemmer som ønsker å dele sine erfaringer, meninger, ønsker, råd og tips med andre medlemmer, kan sende inn sitt bidrag til Edvin Jonassen
edvinjo@hotmail.com. Disse vil da kunne leses på denne side.

Gladmelding fra Torleif Holup

Og fra meg en gladmelding fra helsesektoren. For en ukes tid siden fikk jeg en meget ubehagelig kink i ryggena jeg forløftet meg i mitt urlille og trange kontor på en kasse som var mer enn fem kilo. Da vi kom tilbake fra tirsdagstreffet dro jeg sammen med Lek, kona mi, til en liten, privat, ortopediklinikk noen hundre meter fra Sirikit Hospital. To leger fra Sirikit driver, på kveldstid, fem dager i uken, sammen med to hjelpere fra samme hospital. Legen, Lampok, snakker et flytende engelsk, og brukte mere enn et kvarters tid på en meget systematisk diagnostisering. Jeg fikk en nøyaktig oppskrift på øvelser på et A 4 ark med tegninger som jeg skal gå igjennom daglig, en tube med massasjesalve og en tredagers pillekur og streng beskjed om ikke å sitte for lenge om gangen på kontorstolen min foran PC-en! "Kom deg opp og gå litt innimellom!"
Totalregningen, inklusive salve og medisin, kom på 260 - TOHUNDREOGSEKSTI - Thailandske Bath! (Jeg har gulbok og rosa ID-kort og ei kone som ikke er avhengig av å skryte av at hun har vært på Bangkok Hospital til 30.000 Bath)

Hvis noen vil ha hjelp til å lokalisere denne klinikken, står jeg mer enn gjerne til disposisjon!