Barnehjemmet Baan Kruja trenger mer enn noensinne din hjelp!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

I forbindelse med realitetene og restriksjonene rundt coronakrisen så har hverdagen til de ansatte og de hjelpetrengende barna desverre blitt vanskeligere. Den negative innvirkningen og de harde tiltakene har resultert i at hjemmet har fått redusert støtte i fra det samlede samfunnet i motsetning til hvordan situasjonen var før krisen. Folk som reiste for å donere og gi sine verdifulle bidrag til senteret får nå ikke lov til å komme inn og se arbeidet som blir gjort, noe som fører til betydelig mindre donasjoner og generell støtte.

Daglig leder, Herr Noja, sa at fordi senteret var stengt på grunn av frykt for smitte og spredning av Covid-19, var barna innesperret på senterets areal og fikk ikke lov til å bevege seg utenfor det avgrensede området for å kunne delta de ulike aktivitetene som tidligere var organisert for dem, for eksempel diverse trening og klasseundervisning for å hjelpe deres egen utvikling.

Han uttalte at Baan Kruja dyrket grønnsaker og lærte barna hvordan de skulle dyrke, noe som var med på å kompensere for eventuelle aktuelle problemer med den pågående Covid-19 situasjonen. Mr. Noja sa at donasjoner av ris, tørr mat og brukte klær og penger kan doneres personlig i Baan Kruja-senteret, som ligger i Village Number 7 i Nong Prue-distriktet, Banglamung, Chonburi-provinsen. Han uttalte at selv om folk ikke ville få lov til å komme inn i senteret eller samhandle med barna, kunne personalet bli tilkalt for å samle inn donasjonene under den nåværende Covid-19-krisen.

Hvis du ønsker å hjelpe så kan du klikke her (hele artikkelen, samt informasjon om hvordan hjelpe).