Innsamling til barnehjemmet
i Baan Kruja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Da har vi i regi av Khon-Norway og “Tirsdagstreffen” igjen foretatt innkjøp til Barnehjemmet Baan Kruja. Under “Tirsdagstreffen” denne uken (22 september) ble det samlet inn midler til dette formålet. Til de andre som ikke var der, men som også bidro: Tusen takk!

Innkjøpet ble som dere ser av de vedlagte bildene foretatt på pallebutikken Makro. Vi ble tilslutt 4 stk som tok fatt på en 1,5 timers runde for å handle inn mat og annet nødvendig for en måned til de 45 barna som til enhver tid bor på barnehjemmet. Det ble tilslutt fylt opp 4 trillevogner som vi etterhvert fikk lastet opp på bil.

Det ble selvsagt endel ståhei og mange begeistrede, ivrige ansikter da vi ankom. Smilende og småløpende kom de for å hjelpe til. Etter selve overleveringen tok vi oss selvfølgelig litt tid til en ekstra prat med barna, i hovedsak de yngste (under skolealder), samt bestyrer. Vi synes det var en særdeles fin og nyttig bruk av formiddagen.

Vi får igjen rette en stor takk til medlemmene av Khon Norway som gjør dette muligt. En ekstra takk til Lars Opstad, samt Roger Hågensen og Edvin Jonassen med fruer som i denne omgangen var med og handlet inn.

Vedlegger en link til barnehjemmet og en link til en artikkel i The Pattaya News om samme barnehjem:

http://www.atcc.or.th/

https://thepattayanews.com/2020/04/25/baan-kruja-director-discusses-negative-impact-covid-19-has-had-on-them-and-reduced-support/