Vi har fått ny profilering på våre Facebook sider

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hei, da har vi foretatt en opprydding på våre Facebook sider for å profilere oss på en tydeligere måte og at vi lettere kan skille ut hva som er hva. Du som allerede har lagt til våre sider på Facebook behøver ikke å legge dem til på nytt, det vi prøver å meddele er at vi foretar et markant skille slik at dere som ennå ikke er medlemmer men er interessert i hva vi stort sett holder på med, får generell informasjon om våre daglige aktiviteter. For de som allerede er betalende medlemmer så forsøker vi så godt vi kan å presentere mer dybdestoff og emner som innebefatter mye nyttig research i fra vår side, samt å holde dere oppdatert på viktige kunngjøringer.

Ønsker dere å få et bedre innblikk i hva Khon-Norway steller og hjelper til med?

Facebook siden Khon Norway’s Vennegruppe er for alle som vil vite mer om oss, samt få diverse generelle oppdateringer om det som skjer rundtomkring. Den er fri for alle interesserte, men du må forespørre om å få bli medlem. Her er direkteadressen (webadresse) hvis du ikke allerede har lagt den i favorittlisten din: https://www.facebook.com/groups/2427411614012398

Vi oppfordrer alle "betalende medlemmer" til å registrere seg i denne gruppen hvis de ønsker eller allerede bruker Facebook.

Facebook siden Medlemmer i Khon Norway er for de som er betalende medlemmer i foreningen. Direkteadressen (webadresse) har du her (hvis den da ikke allerede finnes i din liste over favoritter): https://www.facebook.com/groups/371806483613526

Vi oppfordrer alle som er betalende medlemmer om å benytte seg av denne siden, da den er en del av det som inkluderes i medlemsskapet.

For de som av en eller annen grunn ikke liker eller ønsker å være på Facebook så er dere alikevel hjertelig velkomne til å bruke våre websider.

Vi ønsker dere alle en fin opplevelse.

Med vennlig hilsen
Edvin Jonassen