Oppsummering fra “Tirsdagtreffen” i Khon Norway 02 mars 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var 19 personer innom treffen denne gang.

2 nye medlemmer ble det også innmeldt i dag.

Vår Advokat Suntree Jongkitiwiro (Lek) var også tilstede denne gang, og er da gjerne å treffe fra 09.00 til ca. 11.00 Hvor hun denne gang kunne fortelle oss at hun nå hadde begynt å selge helseforsikring mellom Pacific Cross noe som ble vist stor interesse fra noen medlemmer siden dette jo også er et Forsikrings selskap som mange kjenner til eller har hørt om. Dere treffer henne på dette sted bortsett fra når hun er hos oss.

  • Kontortelefon: 038 251 392. mobil: 089 990 9464.
  • Epost: suntree.vw@gmail.com
  • Postadresse: 389/60 moo 12 Nongprue Banglamung Chonburi. Pratamnak soi 4. Pattaya.

Det var også et medlem til stede som hadde benyttet henne på en sak nå, og anbefalte henne på det sterkeste.

Skatt til Norge og Thailand

Dette var også et tema denne gang slik trolig også vil komme til å bli helt frem til tiden er inne for at Norsk skatt også skal sendes inn.

Helfo

En hadde også vært i kontakt med Helfo ble det nevnt da en hadde prøvd å ringe de, men det tok lang tid før en fikk svar fra de. Forklaringen ble at de fleste hadde hjemme kontor nå. Kanskje en fordel da om en tidligere har benyttet disse, og fått et navn på en person kvitert ut på svaret en alltid får å spørre etter om en blir sittende fast på sentralbordet.
Grunnet at de også måtte besvare mange telefoner angående Corona i Norge.

Demonstrasjonene i Bangkok der det var kraftige demonstrasjon nå i helga ble også et tema ved et av bordene. Noe som ser ut til å vedvare også.

VM på Ski.

Dette kunne en jo ikke undgå etter en slik helg så det ble også et tema der Norge har tatt mange medaljer og flere blir det nok.

Fiske og Båtleie

Dette ble det snakket om fisketurer også (også vært fremme i bildet tidligere en gang) uten at vi har fått det realisert foreløpig. Eventuelt kan en leie seg inn på båt i Bang Sare, og bli med på både dag- og natt-turer. Det fulgte ikke med kontakt person/tlf.nr. i denne forbindelse om noen lurer på dette.

Vi var også i dag spredd over 5 bord + langbordet så det ble litt travelt i dag også.

Dette sa Helge Sørlie som har hjulpet meg med å få dette på papiret siden jeg selv sitter her oppe i Khon Kaen for tiden. Så tusen takk for at du gjorde denne oppsummering mulig Helge!

Mvh. Edvin Jonassen