Oppsummering fra “Tirsdagtreffen” i Khon Norway 05 jan. 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var i dag 10 personer som møtte på treffen denne gang.

1 Nytt medlem ble det også innmeldt denne gang som gjør at vi da er 179 medlemmer pr. i dag.

3 personer betalte også inn sin kontingent for 2021.

Donasjon

5000baht å gi til Barnehjemmet Baan Kruja ble det også i dag gitt melding om fra et av våre medlemmer som også fant at dette var en god sak å støtte.

Covid-19

Sett i forhold til at Banglamung befinner seg midt i den røde covid-19 sone som nå gjelder her i Chon Buri så var det vel som forventet. Spesielt siden vi først avlyste grunnet medias opplysninger som den 1.1.21 ble omgjort igjen i siste melding som kom med kun 1 dag`s varsel i dag.

Besøk fikk Hotel Danmark også i dag fra 2 myndighets personer som kom for å kontrollere lokalitetene og oss samtidig, men også informerte oss om hva som hjalt for stedet også fra i dag etter nytt reglement. De nøt også sin Frokost bufet sammen med oss. Hvor vi satt med god avstand og hadde munnbind medbrakt til bruk når vår Frokost bufe var fortært.

Helfo/Covid-19 sprøyte.

Ett av våre medlemmer hadde tatt kontakt med Helfo med spørsmål om hva med oss Norske når den tid kommer, og hvor denne mulighet er tilgjengelig også for oss her i Thailand? Svaret ble at faktura for dette sendes Helfo på vanlig måte som så ville bli dekket etter vanlig godkjennelse med ett fratrekk p 39% av summen som egenandel.

Fornyelse av 1 år`s Retirement

Dette var dagen`s overraskelse for 1 av våre medlemmer med lang fartstid her i Thailand. Tidlig på han i dag så først på Norske Consulatet for henting av papirer før kl.09.30 medbringende disse (Nav+bekreftet inntekt) til Immigrationen her i Jomtien hvor han ble konfrontert med spørsmål fra dama: Hvor er bekreftelsen på 65000baht innført hver måned? Problemet løste seg ved en telefon til hans bank som kunne bekrefte at det overskred langt over det hun krevde. Mulig summen ble for høy for henne siden det er private pensjoner også innregnet i beløpet hun leste fra Consulatet? Ny ordning fra i år var forklaringen som ble gitt! (dette kun som en orientering).

Styremøte

Deretter ble det avholdt Styremøte også hvor vi denne gang reduserte slikl at vi nedtonet antallet personer grunnet covid-19 slik at det var 4 styremedlemmer og 1 vara som møtte. Dette også på Hotell Danmark, og fortløpende etter treffen, og varte til kl. 14.00. Det sto 8 poster på Agendaen som vi kom oss gjennom i løpet av 2 1/2 time.

Årsmøtet er også i år berammet til å bli på fredag den 26 mars såfremt det lar seg gjennomføre i disse Covid-19 tider, og med myndighetenes tillatelse når den tid kommer. Referat av dette forfattes av Steinar Nodland senere siden han drar tilbake nordover, og hjem igjen på Torsdag 7.1

Ref Edvin Jonassen