Oppsummering fra “Tirsdagtreffen” i Khon Norway 09 feb. 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var 20 stykker tilstede på treffen i dag. Hvor vi var 3 etternølere som ble sittende til kl.13.00 før vi fant tiden inne til å gå hjem.

Advokat Suntree Jongkitiwiroj (Lek) var også tilstede denne gang fra kl. 9.00 for å kunne gi råd og tips til våre medlemmer som kontaktet henne.

Verdien på baht

En av gruppene ble sittende å mimre om pengekurser fra tidligere tilbake til året ca. 2000 hvor en vekslet på en kurs som ga 4 gangen tilbake på norske kroner. Når en kom til året 2010- 2011 ble det enda bedre hvor 5.2 gangen ble brukt så satt vi her i dag å tenkte på om den enda en gang kunne komme over 4 igjen, men tiden vil vise så er det jo lov å håpe.

Baan Kruja (Barnehjemmet)

Det ble også i dag gitt en gave på 2000 baht fra en av deltakere til denne sak.
Hvor vårt konto nr. også er dette:
Donasjons konto for barnehjemmet Baan Kruja / Pattaya!
Konto nr. 9700248983 i Bangkok Bank / Swift code: BKK BTHBK
(Tegnet på Edvin Jonassen og Roger Hågensen).

Skatt til Norge

Det ble også gitt hjelp for en tilbakebetaling for 2018 og 2019 for tidligere trukket skatt til Norge for et av våre medlemmer.

Vedr. kontingent innbetaling over bank.

Vår kasserer har også denne gang fått det vi kaller en UFO hvor penger flyter i systemet uten at vi har navn å feste det til. Husk å informere Hans Trommestad eller Steinar Nodland om hva du har gjort! Dato bet.- Kl.slett og navn. Du finner disse 2 her: https://www.khon-norway.com/ledergruppe/

Så slipper du å bli purret senere på året for ikke betalt.

Til dere som snart når en alder av 67 år.

Sier et av våre medlemmer som fikk øket sin pensjon siden det ikke er mange av våre fruer som tjener opp mot 2G = ca.202000 Nok her i Thailand. Nav vil da gjerne informere dere som da er gift eller har Partner/Samboer.

Er ting så bra at det ikke er til å tru så gjør heller ikke det.

Tenker da på dette som kom frem på dagens treff som SCAM. Skriver seg vist nok fra Hong kong!

Dette kan du lese mere om på denne adressen: https://my-thai.org/what-to-do-if-you-got-scammed-by-the-shoppingmall-app/

Så var det en ny svindelapp, ‘shopping mall’ fra byen som fikk ganske mange summende, da den i utgangspunktet ga bort penger i retur for noen få klikk. Nå, fra 8. februar 2021, kommer rapporter om at brukere ikke kan ta ut midlene sine lenger – noe som ikke er en overraskelse for å være ærlig. Vi er ikke her for å kaste skygge, men for å vise deg hva du kan gjøre om du blir fanget i den svindelen.

(Minner vel egentlig mye om tidligere Pyramidespill vi hadde i Norge også før, eller muligens florerer det fortsatt der hjemme for det jeg vet?)

Ref. Edvin Jonassen