Oppsummering fra “Tirsdagtreffen” i Khon Norway 15 des. 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var 18 medlemmer som møttes på treffen i dag.

4 av våre koner var også med, og fikk sin frokost bufe i hyggelig damelag.

Noen benyttet også anledningen til å betale for sin 2021 kontingent.

Hyggelig melding også fra Arne Mathiesen/Kho Samui som donerte kr. 1000bht til Barnehjemmet Baan Kruja samtidig.

Vår Advokat Suntree Jongkitiwiro (Lek) var også til stede denne gang.

Det ble også mange tema å prate om rundt bordene denne gang så praten går lett i hyggelig lag.

Noen av disse var som her følger:

Oljefondet
Da med sin nye leder ble kommentert siden en av oss hadde fått med seg et intervju i media hvor det kom frem endel tall, og ny markeds føring når det gjelder denne institusjonen som nå består av over 500 ansatte kom det frem. Det ble da prat om rett mann på rett plass i dette tilfelle siden nå synligheten kommer bedre fram, og samtidig gjør det mere attraktivt å få en ansettelse her.

7 Høns & 1 Hane
Som forrige gang så ble også disse trukket fram igjen, og denne gang gjaldt det dette med egg og ruging. Godt vi da har en i gruppa fra landet som kan bistå oss andre med litt info om hvordan slikt går til når en ønsker kyllinger og ikke bare egg for spising?

Militære på 60-70 tallet.
Det viste seg at her hadde de fleste avtjent sin periode fra Kirkenes til Bodø virket det som slik at gode historier kom lett om div. episoder de forskjellige hadde deltatt i under plikt tjenesten der oppe i nord. Skal ikke gå for mye inn på dette siden det var damer også innblandet i noen av disse, hvor en også var innvilget jordbruksperm i en slik forbindelse så smilene kom lett her.

Covid 19/Hva den gjør med oss.
Det var i helgen Biker stevne i Hua-Hin hvor flere av våre medlemmer skulle på tur dit for å delta. Noe av disse hadde nettopp komme tilbake fra Norge med pålagt 15d. karantene slik at mere Corona var ikke fristende så når det offentlige kom ut med en oversikt over 19 provinser som ikke var anbefalt å besøke nå også Hua-Hin. Når en i dagens nyheter så kan lese at vi har ingen Covid 19 problemer her. Ja selv de nevnte i både Chang Mai og Chang Rai er disse i karantene nå. Turen ble derfor omgjort til å gå til Kho Chang hvor det var mye belegg på fredag til lørdag med folk fra Bangkok, men disse dro etter en dag så resten av helgen ble rolig. Mange av hotellene var lukket ned også kunne de rapportere. Det skinte også igjennom at folk der over heller ikke var mye fornøyd med det som dette medførte for hotellene siden mange folk ble skremt bort grunnet feilinformasjon også.

Info om Sykehus i Thailand
Dette ble tatt opp igjen av et medlem i dag som savner en oversikt over dette enten Private eller Kommunale som våre medlemmer selv har besøkt og prøvet ut. Siden vi 2 ganger tidligere har etterspurt dette så henstiller jeg til alle å gi oss tilbakemeldinger på slikt. Gjerne også om Helfo ordningen fungerer der også.

Vi har jo allerede en slik på tidligere innmeldte på denne siden:

https://www.khon-norway.com/sykehusliste/

Dette er hjelp til selvhjelp for oss alle når behovet melder seg.

Til slutt kom det også et innspill fra Roger om at Skattekortene også skal være lagt ut nå så husk på å få dette omgjort til riktig % sats før den 31.12. Ja dette er forutsatt at du ikke vil ha det innestående som en sparebøsse da!

 

Ref. Edvin Jonassen