Oppsummering fra “Tirsdagtreffen” i Khon Norway 19 jan. 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var 21 personer som møtte `s på Tirsdagstreffen i dag.

Hvorav 2 nyinnmeldinger som kom da vi etternølere var i ferd med å gå for dagen.

5 stykker benyttet også anledningen til å få betalt sin kontingent for dette året. Det var også et medlem som ønsket info om dette med gjenlevende pensjon, kommende endringer, og skjemaer samt utfylling for dette.

Vår Advokat Suntree Jongkitiwiro ( Lek) var heller ikke tilstede denne gang grunnet at det var hennes fødselsdag i dag. Så vi i KN vil derfor gratulere henne så mye med dagen i dag.

Rykter?

Det er mye rykter som florerer mellom div. fora for tiden slik som dette med praten om at det kan komme avgift på 300baht ved ankomst som noen dvelte ved. Andre hadde jo hørt at det var noe på gang hos Immigration også med hensyn til nye ting og krav som kunne bli stillet i forb.med Covid-19. Priser på få tatt en Covid-19 test ble også nevnt, og da med varierende priser som i denne forbindelse fremkom. Covid-19 injeksjon ble også berørt hvor det gikk i disse ting: Tidspunkt for start på dette og til hvilken pris for faranger siden noen alt averterte dette var gratis i Phuket. Disse ting er tydeligvis det som opptar mange av oss i disse dager, men velger å la dette ligge til det kommer mere frem hva disse ting event. vil innebære, og ikke bare rykter som frem til nå. Vi velger å komme tilbake til det når ting er stadfestet og effektuert.

Baan Kruja

Ting som ble drøftet i dag var også dette med barnehjemmet Baan Kruja som hadde fått 10 flere barn å bosette, og det som var fremkommet i stykket om dem i Pattaya mail hvor det fremgikk at Covid 19 pandemien som medførte at skolene var stengt og porten lukket siden 30.12.2020 slik undervisningen måtte de stå for selv.
Egnet materiell for en slik stor gruppe med så varierende alder var ikke let å få til slik at det gikk mye på egne oppgaver kopiert opp + at TV også ble benyttet i undervisnings øyemed fortalte Direktør Sipagon Noja som jeg pratet med ved besøket i dag.

Det er for tiden 56 barn som er boende der i øyeblikket så en økning på 10 siden vi besøkte stedet sist den 30.12.2020.

Vi var 4 person ( meg m/fru + Roger og lars) stilte på Makro etter treffen i dag for å handle inn etter en liste nedtegnet av Roger`s fru etter kontakt med barnehjemmet tidligere i dag. Godt vi har med 2 damer også i dette siden vi kommer til kort med våre dårlige Thai ferdigheter når ting må leses. Godt var det vi kom i dag også siden beholdningen nå var helslunken med kun 1 kg kjøtt tilbake i frysen som denne gang ble fylt opp med over 40 kg Svin og kylling kjøtt + masse annet fra den nevnte listen. Noe små gott ble det også plass til mellom Tannbørster såper og mye annet.

En stor takk til dere som har donert og gitt oss midler til dette på vår konto i dag samt de av dere som støttet oss med penger på treffen i dag også. 13500baht beløp vår del av de innkjøpte varer seg til denne gang.

Hyggelig var det også å se at andre engasjerer seg i dette da det kom 2 privat biler med familier som hadde fylt kofferten med varer til å gi bort også i disse vanskelige dager hvor det meste er stengt. På hjemveien passerte vi også plasser med matutdeling til dem som har lite av det meste nå. “Legger ved en link på FB til en video fra Lars tatt der oppe i dag, og som viser at barna er ikke redde for å ta i et tak heller.”

https://www.facebook.com/1752870351/videos/pcb.10207971391439959/10207971390879945

Donasjons konto for barnehjemmet Baan Kruja / Pattaya!
Konto nr. 970-0-24898-3 i Bangkok Bank / Swift code: BKK BTHBK
(Tegnet på Edvin Jonassen og Roger Hågensen)

Ref. Edvin Jonassen