Oppsummering fra “Tirsdagtreffen” i Khon Norway 25 mai 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var 14 deltakere på møtet på “Taste of Norway”, herunder 1 nytt medlem.

Covid 19/Vaksinering

Det er mye offentlig informasjon om dette temaet, og det er litt ulik informasjon fra ulike instanser lokalt, ulike sykehus. Det følgende er fra Pattaya:

Eksempelvis kan man allerede registrere seg for vaksinering ved Memorial Hospital som håper  de vil ha Moderna i løpet av ultimo juni/juli. Ved Bangkok Hospital Pattaya har de ikke begynt å registrere ennå, men informasjonen fra sentralt hold er at registrering skal ta til 7 juni. Man skal ta med pass ved registrering. Dette temaet vil nok bli supplert i treffene fremover. Det er noe smitte blant nordmenn i Pattaya området.

Baan Kruja barnehjem i Pattaya.

En gruppe blant medlemmer i KN samler inn penger som brukes til innkjøp av eksempelvis klær, skolesaker, mat etc som gis til barnehjemmet. Det er flere medlemmer som har donert penger til barnehjemmet siste måned. Av større donasjoner er 5000 kr fra Norge og 3000 B fra et medlem i Pattaya.

Pensjon

Stortinget behandler pensjonskravet 8 juni.

HELFO

HELFO strammer inn særordning om garanti for sykehusutgifter eller andre helseutgifter for alle ambassader fra 1 juni 2021. Se informasjon fra ambassaden i Bangkok i dag.

 

Mvh
Roald Kristiansen