Oppsummering fra Treffet i Khon Norway 10.01.23

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sted: A Taste of Norway, Jomtien, Pattaya

Dag: Tirsdag 10 januar, 2023

Tid: kl 10(09)- 12

Det var 19 deltakere I Treffet med tre deltakende damer i tillegg.

5 betalte kontingenten for 2023.

Det kom 1 ny innmelding.

Covid innreise restriksjoner eller ikke(fortsettelse)

Etter vel en uke der myndighetene har tatt oss med på en rollercoaster av stadig endrede innreise restriksjoner, kan det nå i dag morges se ut til at slutten(eller bunnen) er nådd. Etter stadig, nesten daglig, å utgi mer kompliserte restriksjoner til fortvilelse for reiseselskaper, flyselskaper, ambassader og ikke minst potensielle reisende som etter hvert begynte å kansellere reiseplanene, gjorde helseminister Anuntin i går kuvending. Vaksiner og vaksinedokumentasjon vil ikke bli krevet. Angivelig er smitten jevnt fordelt i verden og også vaksinasjonsnivået. Kom som du er, lyder det fra i dag. Dette fremgår av dagens BK Post. Men det er fremdeles nødvendig å ha en helseforsikring som også dekker innleggelse ved Covid sykdom, i følge Thainytt.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2478482/govt-u-turns-on-covid-vaccination-rule-for-visitors

Ny jernbanestasjon for langdistanse tog fra BK igangsettes

Ny terminal for langdistanse tog skal få sin åpning ved Bang Sue Grand Station fra 19 januar. Fra Central Terminal 52 skal langdistanse togene betjene strekningene til Nord, Sør og Nord Øst. La oss håpe oppstarten er heldigere enn med Follo banen.

https://www.pattayamail.com/thailandnews/bangkok-central-train-station-undergoes-final-inspection-before-jan-19-launch-

Vedr skatteavtalen og skatteopplysninger til Thai myndighetene

Vi minner om at de som skal betale skatt til Thailand etter Skatteavtalen med Norge har leveringsfrist seinest 1 april.

Nye trafikkbøter(fortsettelse)

Nye trafikkbestemmelser trådte i kraft 09.01.23. Dermed er det nye bøter for trafikkforseelser og brudd slik vi har referert tidligere. Ikke tro at trafikklys ikke virker! Et medlem har allerede brent seg to ganger pga kameraer ved trafikklysene. Det ene dreide seg om fartsovertredelse, det andre om å krysse sperrelinje.

Denghi feber

Vi er kjent med at tre personer i Pattaya området, urbant strøk, har fått Denghi feber i det siste. Man bør vurdere å bruke myggspray når man skal ut om kvelden.

For de som ønsker å lese årsberetningen for 2022 så kan dere klikke HER (kun for medlemmer). Der vil dere enkelt kunne navigere dere videre til dokumentet.


Med Vennlig hilsen
Roald Kristiansen

 

taste-of-norway-30-08-22