Sammendrag fra treffet i Khon Norway 14 september 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Sted: A Taste of Norway Det var 18 medlemmer til stede.

Valg

Nattens valg ar det mest berørte tema under treffet. Noen var fornøyd med at det de opplevde som deres skrekkscenario ikke slo til, noen var misfornøyd med valget, andre var fornøyd. Hele spekteret av reaksjoner kunne registreres.

Vaksiner

Det er en del endringer som vanlig på dette området. Det er bl.a på det rene at Astra Zeneka kan kombineres Pfizer. Det kan også Sinovac.
Det skal angivelig heller ikke være nødvendig å reise til BK for å få oppfølgingsdose. Man skal kunne kontakte sitt lokale sykehus og få informasjon der om når man kan gå og hvor for å få den vaksinen man skal ha. Hvordan dette fungerer rundt omkring vites ikke.
Det har versert rykter om at Astra Zeneka ikke aksepteres av norske helsemyndigheter. Dette stemmer ikke. Norske myndigheter aksepterer Astra Zeneka.

Skatteoppgjør

Noen som betaler kildeskatt har  fått skatteoppgjøret. Noen av de som har betalt skatt til Thailand etter skatteavtalen har også fått skatteoppgjøret mens noen ikke har fått det.

Mvh
Roald

Daglig leder Edvin Jonassen har funnet denne viktige artikkelen for oss – Kilde: Thainytt.no (klikk på linken): Vaksinering: Nøkkelen til å åpne Thailand igjen
Fra møtet den 14 september