Sammendrag fra treffet i Khon Norway 21 september 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sted: A Taste of Norway

Det deltok 16 personer i dag.

Forsikring

Dette var igjen et hot tema. For å unngå dyre forsikringer som man ikke vet om man kommer til å bruke , er det noen som setter av en viss prosent hver gang de får pensjonsutbetaling og bygger seg opp et fond i tilfelle helseutgifter senere. 
 
En tilbakevendende diskusjon er hvilke forsikringsselskaper som tegner forsikring  for eldre over 70. Det ble nevnt noen forsikringsselskap som er aktuelle. Blant disse er: Muangthai Life, Thonburi Healthcare Group og Pacific Cross. Merk at selskapene har bestemte betingelser knyttet til tegningen. Vi tar gjerne i mot innspill til andre forsikringsselskap som passer for eldre.

Skatt

Det er eksempler i Thailand på folk som har vært privat næringsdrivende og ikke har betalt skatt av all inntekt i Norge, og som nå har minstepensjon og derfor ikke har midler til å dekke faste utgifter hverken i Norge eller i Thailand. Det er fremdeles flere som ikke har fått skatteoppgjøret sitt for 2020.

KrF sitt endeligt

Dette ble diskutert i høye toner blant medlemmene. Det ble beklaget at så mye av partiets styrke og støtte kommer fra en begrenset del av landet. Det kom tydelig fram at Ropstad generelt har gjort et dårlig inntrykk på våre deltakende medlemmer gjennom den prosessen som har vært omkring gutterommet.
 

Mvh
Roald Kristiansen

Fra møtet den 21 september