Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 08 februar 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sted: A Taste of Norway, Jomtien, Pattaya

Det var 20 medlemmer + 4 damer som fulgte med oss å møtte denne gang.

3 Person betalte sin kontingent for 2022.

1 Ny innmeldinger fikk vi også i dag.

Det kom også inn 15000 baht til Baan Kruja denne gang. og gitt av Yupa Hågensen i beste Roger Hågensen ånd som hun sier. De har begge støttet barnehjemmet i mange år før KN begynte å engasjere seg i dette med barnehjemmet Baan Kruja. Dessverre gikk Roger bort den 06.10.2021, Hvor hun fortsatt er med så langt hun rekker både med våre innkjøp og midler ved siden av.

Vår Advokat Suntree Jongkitiwiro (Lek) var også tilstede i dag, og hun kan også nåes på denne måten:

  • Telefonnummer mobil: 063 239 89 89.
  • Kontortelefon: 038 251 392.
  • Epost: suntree.vw@gmail.com


Med 20 personer fordelt på 5 bord så ble det dårlig med innspill og saker å henvise til denne gang samtidig som TV sto på med OL slik at andre gjester også dumpet ned i det hele. Hvor hørbare besyv også fulgte med når målgang ble passert.

Det er tydelig at enkelte tenker på en tur til hjemlandet i våres slik at det var ting i forbindelse med dette som kom fram å kommentert samtidig som Thailand Pass da kom inn i bilde,men egentlig umulig å forutse hva som kommer til å skje med hva innreise krav som blir til Thailand, og som gjelder pr. i dag. For å kjøring i Norge med Thai kjøretillatelse så kom dette firma som heter Mots Sevices / Pattaya når det gjelder dette med å skaffe seg International kjøretillatelse. En del av oss har jo også bodd i Thailand så lenge at våre Norske førerkort ikke er gangbare lengre grunnet alder siden dette med 100 år jo ikke gjelder lengre.

Nav og Helfo

Disse var også fremme til diskusjon denne gang siden det både gjaldt dekning fra Helfo etter legebesøk på sykehus som ble dekket med kr. 45.- når satser er fra 800B opp til 1200B pr.besøk. Når det gjelder Nav så dreide det seg krav om for lite trukket i forbindelse med frivillig medlemskap hvor skyldner hadde fremlagt krav om å få en oversikt over hva som var trukket siden kravet skrev seg fra mange år tilbake også, og ikke bare de 3 siste det ofte vil være mellom hver gang de regulerer summen.

Resultater på TV fra OL var jeg avskåret fra å kunne følge med på så jeg får satse på oppsummeringen til kvelden.


Mvh. Edvin Jonassen