Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 08 mars 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Treffet fant som vanlig sted i A Taste of Norway, Jomtien

Det var 26 deltakere som deltok. Det ble betalt to fornyelser av medlemskap.

Besøk fra ambassaden

Som kjent var det besøk i Pattaya fra ambassaden sist helg. Der ble det informert om at folk fra ambassaden skal holde informasjonsmøte i Pattaya i løpet av april. Dato ble ikke nevnt.

Skatt til Thailand etter skatteavtalen

Bare en liten klargjørende opplysning. Som kjent skal man oppholde seg litt over 6 mdr i Thailand for å skatte etter avtalen. Man kan likevel føre fratrekk for pensjon overført til Thailand i 12 av årets måneder.

Ukraina

Krigen i Ukraina ble diskutert igjen. Det var litt oppgitthet å spore over at verdenssamfunnet ikke heller kan etablere en no-fly zone over Ukraina. Men årsakene er jo forstått.

Det opplyses at Finnair har hatt noen kanselleringer i det siste. Siden de ikke kan fly over Russland eller Ukraina, flyr de lenger syd. En som nylig har flydd via Helsinki, gjør oppmerksom på at det kan være ganske langt å gå mellom gatene. Dette bør man merke seg om man er dårlig til beins.

Thai Air?

Det ville være av interesse å vite om noen av medlemmene har flydd til eller fra Thailand-Norge de siste månedene. Hvordan fungerte det med connecting flights osv. Takknemlig for tilbakemelding fra medlemmer.


Mvh
Roald Kristiansen