Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 14 desember 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sted: A Taste of Norway, Jomtien, Pattaya

Det var 14 medlemmer som møtte i dag

4 personer innbetalte sin medl. kontingent for 2022

Baan Kruja.

Pengestøtte i denne forbindelse ble flyttet til neste treff grunnet enkelte gikk tidlig hvor andre kom sent i dag.

Vår Advokat Suntree Jongkitiwiro (LEK) var også tilstede på slutten i dag fra kl. 11.50 Grunnet at hun hadde et møte i retten tidligere på formiddagen.

Thai folkets` kjørestil / Faranger tar etter

Det ble i en gruppe trukket fram hva en kunne oppleve eller hadde opplevd på sine kjøreturer i nærmiljøet. Det som preget tilfellene mest var at jeg alene gjør som det passer meg uten å tenke på sine medborgere, og hva slags problemer personen forårsaket for andre som også skulle fram. Scootere ut fra sideveier for eks. dukket opp uten å se om noen kom fra h.side ,og da gjerne med mobilen å handa som det tydelig ble vist mest interesse for. Selv sitter jeg på min terrasse av og til om dagen i soi 5 å betrakter hva både gående å kjørende kan få seg til å gjøre. Slik som dobbel parkering på begge sider ikke bare for avstigning. Nei blinkerne på gul og låst bil for jeg skal jo bare? Å blir borte i 15 minutter samtidig som køen blir lengre og lengre fra begge sider. Spesielt på mandager og tirsdager nå om dagen for da virker det som dette er smittsomt siden flere kan finne på å gjøre det samme, for den står jo der så da kan jo jeg også. En fin brei gate soi 5 bare ikke de 5 første dagene i uka. Kan det skyldes manglende opplæring? Trafikk kulturen er fraværende. Ja selv politiet står å trykker i køen å venter for å komme inn uten reaksjon.

Covid-19 /Smitte spredning

Var også tema ved et av bordene siden ikke alle har fått sine 2 vaksiner ennå, og hvor BHP nå er igang med sine sterkt etterlengta, forhånd`s betalte Moderna vaksiner.

Påmelding til årets Jule-Buffet:

Det er fortsatt flere ledige plasser i anledning Khon-Norway’s jule-buffet hos A taste of Norway. Prisen er 795,- Thai baht (THB) om en velger fra buffeten. Damene som ikke ønsker dette kan låne menyen for å se seg ut en av Thai rettene derfra. Fristen for KN medlemmer går ut i morgen kveld den 15.12. Ringer du Hans på tlf 0648624205 så sees vi på Torsdag den 16.12 kl. 18.30 på A taste of Norway! (Dato rettet nå).


Mvh. Edvin Jonassen