Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 14 juni 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tid: kl.10 – 12

Sted: A Taste of Norway, Jomtien Pattaya

Det var 10 medlemmer til stede

Vaksiner

Det var mye snakk om vaksiner. Man hører stadig om personer som har hatt Covid infeksjon. Bangkok Hospitals vaksine avdeling på Central Festival i Pattaya er nedlagt i følge et medlem som var der. Bangkok Hospital og Jomtien Hospital har drop-in for vaksinering. Moderna koster der 1200 B. Det er det sikkert flere sykehus som har vaksiner. Undertegnede har nettopp bestilt avtale for vaksine på Banglamung Hospital. De har i alle fall Pfizer og Moderna. Jeg fikk avtale dagen etter.

Flyreiser

Et medlem har erfart at dersom man leiter etter billige flybilletter til Norge, kan de billigste billettene gi flere stop-over. Det kan være uheldig med alle uregelmessighetene med flytider i Europa i dag. Det kan være lurt å velge flighter som går direkte fra BK til Norden eller i alle fall unngå europeiske mellomlandinger. Det er også slik at prisene i større grad enn før stiger når det nærmer seg avgang.

Mer prostata, fortsettes

Et medlem har tatt med prostata medisiner, kost supplement, han prøver ut. Han har bestilt disse fra USA. Den til høyre tror han at virker best, men han vil prøvde den ut lenger før han sier noe bestemt.

Med vennlig hilsen
Roald Kristiansen