Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 15 februar 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sted: A Taste of Norway, Jomtien, Pattaya

Det var 22 medlemmer som møtte denne gang.

1 Person betalte sin kontingent for 2021 og 2022.

4 Ny innmeldinger fikk vi også i dag.

Vår Advokat Suntree Jongkitiwiro (Lek) var også tilstede i dag, og hun kan også nåes på denne måten:

  • Telefonnummer mobil: 063 239 89 89.
  • Kontortelefon: 038 251 392.
  • Epost: suntree.vw@gmail.com


Med 22 fordelt på 6 bord så ble det dårlig med tid for innspill og saker å henvise til også denne gang. 4 ny tegnet seg som medlemmer, og det ble mye å gå gjennom da det skilte på hva hver enkelt gjerne ville ha svar på også så ble min tid i dag brukt på disse 4 som også ønsket en innføring i hva KN driver med.

Valg komiteen var også tilstede denne gang siden vi jo også har ute en innkalling til Årsmøte den 25 mars på Palm Beach Hotell / Jomtien i 2 etg. Dette grunnet i at det andre stedet vi hadde en muntlig avtale med kansellerte dette for en uke siden grunnet kapasitet og personal mangel.

Det lille jeg fikk med meg denne gang kom samtidig med at frokosten ble fortært siden 4 av oss kom tidlig å blei sittende sammen hvor det da gikk på dette med hva trengs for å komme inn i Norge nå siden det jo åpnet helt i dag slik at den tidligere forhåndsmelding på 3 dager skal være falt bort, og testen ved ankomst er også fjernet samtidig.

Dette med hjemreise tilbake og Thailand Pass kom også opp i denne forbindelse, og skulle det fortsatt være et krav så kan det hentes ut på denne adressen: https://tp.consular.go.th/
Den turen vi her pratet om var av 3 måneders varighet hvorav 6 av ukene skulle tilbringes i lånt Bo Bil fra en god venn noe som vel ikke er alle forunt. 🙂

Det var denne gang også avskjeds tid for et av våre medlemmer som sammen med sin Thai kone nå flytter permanent tilbake til Norge hvor bolig allerede var kjøpt, og tid for frammøte hos fremmed Politiet allerede var bestilt å gitt i april måned.

Da var det også lov å ta hverandre i handa for å si farvel til Dagfinn Odvar Hamre og kone som har vært medlem i KN fra 2014, og faktisk blir den 3dje familien som gjør dette valget i vår forening.


Mvh. Edvin Jonassen