Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 29 mars 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tid: kl.10 – 12

Sted: A Taste of Norway, Jomtien Pattaya

Det var 18 deltakere til stede. Det ble tegnet 2 nye medlemskap. Khun Lek var til stede på morgenen

Songkran i Pattaya

Ordføreren i Pattaya har bestemt at det skal være tradisjonell utøvelse av Songkran i år- i Pattaya og Na Kluea. Fokus skal være på tradisjonell og religiøs praksis. Ingen vannfighter, alkohol utdkeielser, foam parties osv.

Lenke fra Pattaya News vedlagt: klikk på bildet under (åpnes i nytt vindu)

Det er lagt tilsvarende restriksjoner på feiringen i BK også.

Kursen på THB

Til glede for de som er i Thailand, begynner kursen å bevege seg i vår favør. I de siste dagene har den ligget mellom 3,7 og 3,9 Baht for krona.

Fornying av pass

De som ønsker å hente fornyet pass i konsulatet 29 april fra kl 0900-1100 eller kl 1400-1700, må reise til konsulatet på forhånd og bestille time. Da må de ha med pass, mailadresse og telefonnummer ved bestillingen. Husk at konsulatet er åpent mandag, tirsdag og onsdag fra 0830-1200. Det kan være lurt å ringe på forhånd og spørre om det er flere avtaletider ledig for fornying av pass. Tlf nr 038231630

Sjølmeldinga

De fleste har nå fått skattemeldinga fra Skatteetaten. Det nye oppsettet er noe annerledes enn det foregående. Det viser seg at flere har vansker med å bruke det nye oppsettet. Alle skal ha fått skattemeldinga innen 4 april. Da skal også det gamle oppsettet angivelig være tilgjengelig i arkiv.

Mvh
Roald Kristiansen