Sammendrag fra treffet i Khon Norway tirsdag 30 november 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sted: A Taste of Norway, Jomtien, Pattaya

Det var 17 medlemmer som møtte i dag

3 personer betalte sin medl. kontingent for 2022

2 ny innmeldinger ble det også.

Det kom også inn 1​000 baht donert for Baan Kruja

​Turister – Ny type Korona (Omicron)

Dette ble ett tema i dag, og hva dette kunne medføre fremover i tid selv om en til nå hører om sporadiske tilfeller i land i Europa, men også her i Asia lukker flere land sine grenser som nå stenger ned igjen i redsel for at spredningen skal komme ut av kontroll siden det hevdes at denne skal være mer raskere til å formere seg en de vi har hatt til nå. Så da gjenstår det å se om dette slår til også slik at mange kan få sin fjerde runde med smittespredning nå.

Thailand vil foreløpig ikke ta skritt i den retning at det skal stenges ned på nytt en gang til. Ukene fremover vil derfor kunne bli avgjørende om dette også vil kunne komme til å måtte stenges her, men foreløpig gjelder gammel test type RT-PCR er den som gjelder så får vi bare vente å se hva som blir gjeldene fra den 16 desember om de lovte lettelser uten overnatting fortsatt er det en går for, og den tenkte ATK-Test som foreslått.

Når det gjelder vaccine test så var vi begge til hurtigtest på clinicen her i sec.road /Jomtien for en COVID rapid antigen test (pris 800B pr.stk)som heldigvis ble negativ for begge da vi skal ut å fly innenlands i morgen. Dette var 2 gang vi tok en slik når vi skal ut å flytte på oss igjen. Det ble også prøvd å se litt lengre fremover i tid over hvor lenge det kan gå til en er tilbake igjen til det vi kaller normale tilstander fra før pandemien traff oss alle. Tipset endte vel faktisk på at vi muligens kunne skrive året 2025 før dette ville skje.

Avreise til Norge den 7.12

Et av våre medlemmer har bestilt denne turen med KLM til denne dato og med retur hit i Januar hvor det kom frem div, kommentarer og betenkninger av gruppa rundt bordet. Det som var positivt var at passet allerede hadde gyldig retur og opphold videre fremover i tid frem til neste fornyelse uten forsikringskrav også. Det som var mest u vist var hva som kommer til å skje etter nyttår til tross for at det da skal være lettere etter den 1.1.2022 spesielt med det som rører seg i nyhetene nå om dagen med den tidligere omtalte nye Omicron kan ting fort endre seg her landet også når det gjelder innreiser etter at vi er over i det nye året, og fort kan gi en ufrivillig forlengelse av turen også?


Mvh. Edvin Jonassen