Til våre medlemmer i Khon Norway vedr. dagens 17 mai og Tirsdagstreffen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dette var ment som et tilbud til de dette måtte passe for, og som befinner seg i det nevnte området Chonburi /Rayong!

Da Khon Norway i samråd med A Taste of Norway kom med slikt et tilbud, for de av våre medlemmer dette måtte passe for så var det på grunn av vi har flagget tidligere at treffet går selv på høytidsdager, og aldri tidligere heller har måttet sløyfe et “Tirsdagstreff”.

Så derfor tenkte vi at om det som her følger vedlagt kan være av interesse i og med at her er det anledning for hele familien til å få en bedre frokost i forbindelse med 17 mai, og hvor barna kan være med samtidig som en kan delta på andre tilstelninger sener på dagen om en ønsker det.

Det en burde ha tenkt på i denne forbindelse var jo at Thailand hadde lagt sin skolestart også til denne dagen i mai. Så lenge en selv ikke har barn i skolepliktig alder så sprakk jo dette med gratis pølser og brus til barna.

Tilbakemeldinga jeg sitter med fra et av de medlemmer som var tilstede på A Taste of Norway i dag så var det ca. 10 personer som møtte til dette treffet, og benyttet dagen der helt frem til kl. 14.00, hvorav 4 av disse var tilreisende, og besøkte først Sjømannskirken tidlig i dag med håp om å få frokost der, men fikk melding om at der var det fulltegnet slik at disse også endte opp på A Taste of Norway, og fikk sin frokost der.

Så jeg kan vel bare konkludere med at en får håpe det blir lenge til at vi opplever det samme som i dag at både 17 mai , Tirsdasgstreffen og Skolestart falle på samme dag.

Beklageligvis så er jeg selv fortsatt her oppe i Khon Kaen, men håper å være tilbake i Pattaya i løpet av den siste uken i mai slik at alt kan bli tilbake til det normale igjen.

En fortsatt God 17 Mai til alle 🙂


Mvh.
Edvin Jonassen