Tirsdagstreffen – Oppsummering 05-08-20

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det var denne gang 17 medlemmer innom på treffet samt at vi også denne gang hadde besøk av Advokat Suntree Jongkitiwiro (LEK).

Nye type avløpsrør i Pattaya:

Det ble i forbindelse med mitt bilde i Norsk Pattaya Forum pratet rundt dette med den grove dimensjonen på1.5m.i diameter som de nå er gått over til å bruke for å drenere veibanen fri for vannansamlinger også her i Jomtien, og som nå legges ned ved Rampon Marked i sec. roaden. Etter diverse tidligere forsøk var trua nå sterk for at de denne gang ville lykkes med å ha løst problemene som oppstår i monsuntida.

Corona problemer i Norge:

Hurtigruta med sine 3 båter var i denne forbindelse fremme og hvor praten gikk rundt dette om at karantene var utelatt for 10 personer ved påmønstring, og deres forsøk på omgåelser av hva som egentlig hadde skjedd.

Det ble også i denne sammenheng snakket om Corona og KLM som nå har ruter til de fleste større byer i Norge, og hvor folk kan komme inn fra div. byer her i Asia siden deres ruteopplegg med flyet til Bangkok går videre til flere byer som Manila – Jakarta og Koala Lumpur.

Det ble i denne forbindelse nevnt at 300000 sjøfolk fra Filipinene skulle være hjemkalt fra steder rundt i verden. En tenkte da på smittefaren i denne forbindelse også.

Barnehjemmet Baan Kruja / Pattaya

https://pattayaone.news/baan-kruja-director-discusses-negative-impact-covid-19-has-had-on-them-and-reduced-support/

Dette består av 42 foreldreløse barn pr. i dag hvor noen av våre medlemmer i FB forumet Khon Norway har engasjert seg i privat regi til å støtte dette sted.

Siden stedet grunnet Corona har mistet noen av siden tidligere støttespillere. Det er da en person som har engasjert seg i dette med å skaffe et eget kontonr. for pengegaver som kommer inn i denne forbindelse. Siste innsamling og overlevering var på fredag den 31 juli.

“Tirsdagstreffet” vil da komme tilbake med mer om dette når det er kommet i orden.

Ny Webmaster:

Dette har nå løst seg slik at “Tirsdagstreffet” den 18 august vil om alt går som planlagt få besøk av denne person som er Dag Gundersen bosatt i Chaiyaphum.

Tilbakeflytting til Norge:

Et av våre medlemmer har valgt sammen med sin Thai kone flytte til Norge i løpet av høsten for å bosette seg der , og hvor hennes papirer begynner å bli ferdige nå.

De skulle da være klar for avreise så snart boligen her er solgt.

Det ble i denne forbindelse tatt opp dette med overføring av event. salgs sum til Norge via bank i Thailand som i denne forbindelse ville være SCB som opplyste om at dette skulle det ikke være noen problemer med når papirer i forbindelse med salget fulgte summen.

PS” Til orientering så kan det bli et lite opphold i disse oppsummeringer siden 2 av oss befinner seg i Norge for tiden , og selv vil jeg befinne meg i Khon Kaen for en stund, men “Tirsdagstreffet” går som normalt hver tirsdag kl. 10-12 på Hotell Danmark / Jomtien som vanlig.

Ref.Edvin Jonassen