Tirsdagstreffen starter opp igjen etter en pause

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

En god morgen til dere, og i dag fra Khon Kaen.

Det blir nytt Tirsdagstreff for medlemmer i Khon Norway i morgen den 25 mai.

Endelig er det tid for å møtes igjen etter 1 mnd. ned stengt igjen. Fra nå møtes “Tirsdagstreffen” på A taste of Norway / Jomtien, og fortsatt fra kl. 10 – 12. Det er åpent fra kl. 09.00 så kjenner jeg våre morgen fugler rett så ønsker de nok sin frokost fra da. Parkeringsplasser (10stk.) finnes på baksiden med egen inngang til lokalet.

Husk at det fortsatt er viktig å holde avstand, og pålagt med munnbind!

Så da sier jeg vel møtt til nytt treff, og på nytt sted i morgen formiddag. Oppsummeringen etter treffen finner du her: https://www.khon-norway.com/tirsdagstreffen

PS” Gledelig er det også når det gjelder Barnehjemmet Baan Kruja som nå har 52 barn bosatt+ Bestyrer og Hjelpere å kunne melde at selv om vi har hvert ned stengt i 1 mnd. så har det kommet inn gaver og donasjoner fra Ilse- Wenche-Rolf og Hans til denne gode sak som jo ligger under og styres gjennom tirsdagstreffen (ca.5000baht)!

Derfor vil jeg også benytte anledningen til å minne om at dette finnes:

Donasjons konto for barnehjemmet Baan Kruja / Pattaya!

Konto nr. 970-0-24898-3 i Bangkok Bank Sec. Road Pattaya South.
Swift code: BKKBTHBK (fra Norge)
(Tegnet på Edvin Jonassen og Roger Hågensen)

For dere som ønsker å benytte denne muligheten så vennligst send en av oss en SMS til +66(0)62 850 9650 eller +66(0)85 082 6410 hvor det står nevnt: NAVN-DATO-SUM. som ikke inngår i meldingen til oss. Ønsker du å bli nærmere kjent med Baan Kruja så finner du dette her:

https://thepattayanews.com/2021/01/18/baan-kruja-anti-human-trafficking-and-child-abuse-center-in-pattaya-asks-public-for-help/

Mvh
Edvin